dissabte, 23 de novembre de 2013

Tu tries el tema!

Si nois, Tu tries el tema! això és el que ens proposa un dels molts cartells que hem vist aquesta nit quan tornàvem a casa des de la botiga. Doncs triem el tema: Multes per enganxar cartells pel Poblenou.

Tornem a estar sensibles amb aquest tema ja que hem rebut dues multes més per enganxar cartells pel barri, una espectacular campanya publicitària en la que hem estat treballant durant aquest any de vida. Aquest cop ja no ens fan descompte perquè ara som reincidents. Així que la multa és de 375 euracos. Si nena! Som uns incívics!

Fa uns dies vam rebre la fotografia del cartell per el qual ens van multar el primer cop. Era un full dinA3 que vam penjar en un mur d’obra que ocupava més de mitja cera, d’una obra que porta parada uns quants anys al carrer Bilbao. O sigui que pots casacar-te un mur que no deixa passar a la gent però no pots enganxar un cartell al mur.

Ara hem rebut dues multes més, i és realment una putada. No volem anar de víctimes ni històries d’aquestes, volem advertir a la gent que no té mitjans per fer una campanya publicitària cívica que vagi amb molt de compte amb enganxar cartells pel Poblenou, hi ha més gent que ha rebut denúncies per això en aquest barri. 
Però segurament no tots.

  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada