dissabte, 7 de desembre de 2013

ULTRA-LOCAL RECORDS PRIMER ANIVERSARI, EL RECOPILATORIAvui fem un any! 
Si nois, ja ha passat un any des que vam obrir les portes d'Ultra-Local Records. Fa un any que ens vam tirar des d'un novè pis i encara no hem tocat a terra, és més, sembla que veiem uns bombers desplegant un matalàs allà baix. Però serà fotut que arribin a temps. 

De moment seguim gaudint del viatge, de la caiguda, del suïcidi, i ho volem compartir amb tots vosaltres. Per això hem fet un recopilatori amb algunes de les cançons, discos i grups que més hem escoltat durant aquest primer any a la botiga. Aquesta compilació és només una petita mostra d'algunes de les millors coses que s'han editat últimament a casa nostra. Evidentment falten molts, i encara falten més si pensem que coneixem tant sols una part del que es fa. Nosaltres simplement hem volgut mostrar el que ens agrada, donar a conèixer propostes musicals noves, grups més consolidats i discos que ens fan ser més lliures.


Moltes gràcies a ells, a tots els grups que han volgut col·laborar en aquest recopilatori, gràcies per cedir-nos unes cançons que ens flipen. Gràcies per haver fet els discos que reafirmen la idea de la botiga, i fer-nos creure que no estàvem tant locos. Que aquí es fa molt bona música, que per molt fotut que estigui tot, encara hi ha gent que fa feliç als altres amb el seu art.

I finalment, moltes gràcies a tots els que heu comprat discos aquest any. Us estimem bastant.

Bonus Track: El recopilatori conté un tema inèdit, "Inodoro", que formarà part del disc d’AnyZed. Ja us podem avançar que serà la propera referència del nostre segell discogràfic Ultra-Local Records ULR#02 pel 2014. Moltes gràcies al Benja Villegas per passar-nos el tema sense masteritzar ni res, ell també ens ha fet la portada i estem molt contents.

Venga! Ara escolteu el disc i gaudiu. Esperem que us agradi tant com a nosaltres.

Carme+Raül

Ultra-Local Records

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada