dimarts, 1 d’abril de 2014

Abril i la primavera amb un fred que pela


Estem acabant de comfirmar la programació de la botiga per a aquest mes d'Abril. La cosa torna a estar a tope, el 12 es presenta el recopilatori Mar y Montaña i el 19 és el Dia de las Tiendad de Discos / Record Store Day
Però abans tenim també mandanga, i comencem amb el concert del proper divendres 4 d'abril amb Hide. Directament des de l’escuderia de Siete Señoritas Gritando, arriben a Ultra-Local Records els Hide, projecte personal del cantant i guitarrista Alex. Hide és pop amb caràcter rock i presentarà les cançons en format acústic. Una bona manera de descobrir-los.Dissabte 5 d'abril anem d'intel·lectuals i farem unes audicions amb la gent de L'Eix del Mal.

L’Eix del Mal són uns quants penjats que els hi mola molt la música. Però molt (la música, no molt penjats). Aquesta serà la tercera Audició que organitzen i ens mola que sigui a la nostra botiga. Les audicions consisteixen en escoltar  dos discos, prèvia introducció a càrrec dels encarregats de la tria. En aquest cas la tria estarà a càrrec de DANIEL GRANADOS,
Músic (Tarántula, Flamaradas...), director de Producciones Doradas, investigador al International Music Observatory i membre de ZZZINC. I l’altre disc el tria en Raül Chamorro, així que jo mateix us fotré la xapa. Us presentaré el disc de la meva vida fins el moment. Ja sabeu que no és gens fàcil nois, però solo puede quedar uno.Ja que estem escrivint per aquí, també us volem dir que aquesta setmana el nostre disc recomanat de la setmana és Univers “L’estat natural” (Famèlic, 2014)
És el primer disc d’Univers. Ja sabeu l’amor que li teníem a l’EP de La Pedregada, del qual considerem que és una de les millors coses que s’han fet fins el moment (coses =el que serien discos). L’estat natural té un so més contundent i directe, sembla que han aconseguit trobar el so que volien i s’ho gaudeixen a tota hòstia, amb ritmes maxacants i guitarres daurades. Però potser han deixat de ser aquells Univers de La Pedregada. Tot i així ens segueix semblant un disc brutal i té pinta que agradarà i arribarà a molta més gent. Així que felicitats per ells i a gaudir-ho nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada