dissabte, 19 d’abril de 2014

GRÀ CI ES!!! #DTD2014

Bueno, gràcies així en general per un dia tan de puta mare nois.
Acabem d’arribar a casa després del segon any del Día de las Tiendas de Discos a Ulra-Local Records. La Carme intenta dormir i jo, el Raül, intento no dormir. Vull donar les gràcies, però no unes gràcies de facebook, volia fer-ho més extended play i per aixó tiro del bloc. 

Gràcies a Combray. Per aixecar-se d’hora, portar xurros i venir a posar discos a les 11 del matí. Per posar temazos i obrir-nos la seva discoteca particular. Joder, a la Paqui i al Raúl fa molt poc que els coneixem però son un encant. Gràcies!

A DJ Gorilón, per ser el millor vecino que podríem tenir, per baixar de casa amb uns discos increïbles, i per posar el vinilaco de PeloMono, una puta joia que només té ell. Només pel fet de tenir veïns com ell ens quedarem al barri fins al final.

Al Sr. Galleta, per venir to cargao amb el bicing, a tope de discos, i posar en una mateixa sessió Triana, BZN, Odi Social i Los Hermanos Cubero. Ell segueix amb el seu segell, Galleta Records, a su ritmo, a su groove, a su... lo que li doni la gana. Crack.

Als Jilguero perquè ens han recolçat des del minut cero, i tornen a estar amb nosaltres. Encara que sigui per mirar pàgines guarres a l'ordenador, però joder, han estat allà i s'han posat uns temazos i sempre els hi estarem molt agraïts.

A Maurici de The Missing Leech, per improvitzar una anti-jam session. O potser ha sigut capaç de montar un festival en una sola hora? Amb gent que sortia de no sé on i cantava una cançó, o es currava un acompanyament, o una versió, o uns solos... que gran! A més, també donar-li les gràcies per fer passar per la botiga als putos Metzger and Bauer, que fins avui no els coneixíem, i que hem flipat amb el seu concert. Quina passada nois.

Al Benja d’ANYZED, per presentar el seu remake del “In Utero” de Nirvana, “En el útero”, acompanyat tan sols de la guitarra i un i-pad. Pels dos migdies que hem passat enganxant i muntant els cassettes, per venir amb la familia i que siguin tan macos.

Al Rubén i a l’Edu de Shook Down, per tancar la jornada com a dj’s, teoricament inexperts, però que s’han casacat una sessió de jefes total. Un set on s’han combinat de forma suculenta cançons ultra-locals amb temes universals. Molt gran.

Finalment, i pujats en aquesta exaltació de la amistat que donen les cinquantamil Finkbraun (o com es digui la birra aquesta del lidl) que m’he begut. Donar les gràcies a tota la gent que s’ha passat durant tot el dia. Als amics que ens han acompanyat, que ens acompanyen sempre i que ens animen a seguir. Als nostres nebots i als seus pares que sempre estan i sempre estaran. A tota la gent que avui ha comprat algun disc, ja sigui a Ultra-Local Records, Surco, Dead Moon, Disco100, Discos Juandó etc...

Avui tornem a casa contents, encara que només sigui per un dia en el que la botiga ha funcionat. I tornem amb un disc de Destroyer sota el braç. Una edició d’aquestes especials del Record Store Day (super oficial) que no hem venut. Com d’altres edicions internacionals que ens menjarem amb patates, però en el fons, molt en el fons, aixó ens encanta. Gràcies gent per recolçar les bandes locals!

2 comentaris:

  1. Quina ràbia no haver pogut estar allà amb vosaltres. Ultra-Local forever!

    ResponElimina